Árkalkulátor Segédlet

Az alábbi segédlettel és az ön segítségével, meg tudjuk becsülni a várható költségeket a legtöbb esetben. Kövesse az alábbi lépéseket


1. Fénykép készítése a tetőről

Fontos, hogy minden oldalról készüljön fénykép a tetőről. Amire különösen oda kell figyelni, hogy ne mosódjon el a kép, valamint látszódjon a meglévő héjazat (cserép, pala stb..) ugyanis ebből fogjuk meghatározni a körülbelüli szarufa hosszakat.

2. Eresz mérése

Természetesen pontos méreteket, csakis hozzáértő személy mérőeszközök segítségével tud meghatározni, viszont amennyiben nem áll rendelkezés mérőszalag, úgy ha lépésekből számolja az is megfelel. Csak hozzávetőleges a kalkuláció.

3. Ajánlatkérő kitöltése

Az alábbi űrlap segítségével, minden szükséges információt el tud küldeni, amiből el tudjuk készíteni a becslést. A "Név", "E-mail" és a "Telefonszám" rovaton kívül, egyik opció se kötelező, viszont ajánlatkérést csak valós telefonszámról és e-mail címről tudunk fogadni! Ellenkező esetben nem tudjuk biztosítani a kért árajánlatot. Egyéb közlendő információt és adott esetben a kiszállítás helyszínét az "Üzenet" rovatba tudja leírni.

Az árajánlatot, amilyen gyorsan csak lehet elkészítjük. Addig is köszönjük türelmét!